© Eggental/Jens Staudt
Mountainbiken
in de Val d'Ega
Logo 2
Check-in
Check-out
adults
Children

Ride the mountain!

Fietsvakantie in Val d’Ega

Mountainbiken en fietsen in Val d’Ega biedt niet vele, maar bergen aan mogelijkheden: wilde trails, bergpassen, mountainbiketochten voor elke conditie of elk niveau – of gewoon een fietstochtje rond een berg. Van Pasen tot begin november luidt het motto: Ride the mountain!

Van schitterende trails en beklimmingen naar de top tot gezellige onverharde wegen en bospaden. Het Bikepark Nova Ponente/Deutschnofen, het trainingspark Carezza en de Carezza Biketrail dagen de mountainbikers uit. Daarnaast vormen de bergmassieven Catinaccio/Rosengarten en Latemar het perfecte decor voor allerlei avonturen op de fiets. Twee mountainbikescholen brengen je de nodige skills bij en dankzij de zes fietsverhuurbedrijven is het ook mogelijk om spontaan een tochtje te gaan maken. Bovendien heten maar liefst 17 ‘Bikehotels’ je van harte welkom! Vier fietstaxi’s brengen je van a naar b en met de MTB-Card bespaar je je, dankzij gondelbaan en stoeltjeslift, de klim naar boven! Bij de in totaal 30 almhutten is het goed toeven en kom je weer op krachten.

Voor freeride-experts, e-bikers, toerfietsers en gezinnen is het goed befietsbare Val d’Ega dus even spannend! Wat voor fietser je ook bent, tijdens een fietsvakantie in Val d’Ega fiets je vooral veilig. Zoveel fietsplezier vind je alleen hier!

© Harald Wisthaler
Fietspad & fietspark 
in Val d'Ega
© Eggental Tourismus/Jens Staudt
Fietsprogramma 
in de Dolomieten
Rosadira Bike Festival
Carezza
© Harald Wisthaler
Fietspad & fietspark 
in Val d'Ega
© Eggental Tourismus/Jens Staudt
Fietsprogramma 
in de Dolomieten
Rosadira Bike Festival
Carezza