Zomervakantie met het gezin
in Val d’Ega
Logo 2
Check-in
Check-out
adults
Children
THE SUNNY SIDE OF THE DOLOMITES

Zomervakantie met het gezin in Val d’Ega

Bont, ruig en prachtig

Zomer in de bergen, dat is toch de ultieme vakantie! In Val d’Ega, op slechts 20 minuten rijden van Bolzano/Bozen, valt voor gezinnen met kinderen van alles te beleven op twee legendarische bergen van de Dolomieten.

Legendarisch, ja, dat zijn de Catinaccio/Rosengarten en Latemar echt: heb je al eens van koning Laurin, de Latemarpoppen en de waternimf van de Karer See gehoord? Nee? Dat wordt dan hoog tijd! Zulke spannende verhalen in nog spannendere oorden – dat bestaat alleen in Val d’Ega. Een sterrendorp met planetarium, een sterrenwacht, een planetenpad en een sterrenwandeling; lamatrekking, themapaden, wandeltochten voor gezinnen, kinderwagenvriendelijke routes en een gezinsprogramma met belevenissen op de boerderij en wandelingen rondom het thema sagen en legenden: dat – en nog veel meer! – heeft Val d’Ega voor jou in petto. En als je na zoveel avonturen even op adem moet komen op een alpenweide, kun je kiezen uit 30 berghutten. 

Ja, zo bont, ruig en prachtig kan de zomervakantie zijn! Daarvoor hoef je alleen … nou ja, gewoon: naar Val d’Ega komen. Tot gauw!

Familiewandelingen
in Val d'Ega
Gezinsprogramma 
in de Val d'Ega
© TV Steinegg/Alfred Tschager
Sterendorp 
Steinegg
Familiewandelingen
in Val d'Ega
Gezinsprogramma 
in de Val d'Ega
© TV Steinegg/Alfred Tschager
Sterendorp 
Steinegg