the sunny side of the dolomites

Skiën in de Dolomieten  van Zuid-Tirol: Obereggen en Carezza

De top 3 redenen voor Obereggen

1. Genot ontmoet architectuur 

De berghut Oberholz en de Loox zijn de twee architectonische blikvangers in Obereggen - zeker een bezoekje waard! Maar liefst 12 skihutten verwennen hongerige wintersporters met typische Zuid-Tiroolse delicatessen van zogeheten ‘Speckknödel’ tot ‘Kaiserschmarrn’.

2. Obereggen by Night 

Nachtvlinders kunnen op maandag, donderdag en vrijdag terecht op de skipiste, de rodelbaan of in het Nightpark – tot 22.00 uur kan er dan bij kunstlicht worden geskied, gerodeld of gefreestyled!

3. Latemars Sixpack

Skiën op de zes beste pistes van het Skicenter Latemar? Oh ja! De spectaculaire pistes van Oberholz, Maierl, Pala di Santa, Torre di Pisa, Agnello en Five Nations wachten op ... u! met in totaal 48 km uitstekend geprepareerde pistes. 

De top 3 redenen voor Carezza

1. Duik in de wereld van de legendes met de nieuwe gondel en de nieuwe cabriokabelbaan.

De nieuwe cabriokabelbaan en de nieuwe "König Laurin"-gondel brengen skiërs en wandelaars naar het rijk van Koning Laurin - vlak bij de Catinaccio! Het nieuwe, ondergrondse bergstation op 2.337 m werd ontworpen en uitgevoerd door de bekende Zuid-Tiroolse sterarchitect Werner Tscholl. 

2. Skigebied voor gezinnen

Carezza is een van de beste skigebieden voor gezinnen in Zuid-Tirol met de kinderlanden ‘Naniland’ en ‘König Laurin’, een themapiste met zes posten, een sagenparcours, een snowpark met ‘Kids- en Family-Fun-Line’, drie rodelbanen en kinderopvang vanaf twee jaar.

2. Geklimatiseerd skiresort

Een slimme regeling van de sneeuwkanonnen en een uitgekiende planning maken het skigebied Carezza in Val d’Ega tot  geklimatiseerd skiresort!

from €
390,00

Carezza All Smart

12.03. - 20.03.2022

The affordable ski vacation in the Dolomites with Bed & Breakfast and apartments...

from €
1400,00

Obereggen For Families 

20.03.2022 - 18.04.2022

Fun for all the family! Obereggen at the foot of the Latemar is a great place for families with children...

Zoeken & boeken

ontdekke val d'ega

Als je aan Zuid-Tirol denkt, denk je aan bergen. En inderdaad, twee van de beroemdste rotsformaties in de Dolomieten zijn te vinden boven de Val d'Ega: de massieven Catinaccio en Latemar. Twee berggiganten, twee skigebieden - in één vallei, één vakantieregio, één wandelgebied, één fietsregio, met ideale vooruitzichten voor een wintervakantie, zomervakantie of korte vakantie, of het nu gaat om een dagtocht of een bezoek om te kijken en te bewonderen ! Geniet van de rijkdom aan natuurlijke, culturele en historische bezienswaardigheden - om nog maar te zwijgen over de lokale legendes. Een vakantie in de Val d'Ega aan de zonnige kant van de Dolomieten belooft avontuur en ontspanning. En de natuur op zijn mooist - waar je ook kijkt.

Live van de Val d'Ega

Vandaag
29° / 11°
morgen
24° / 13°
Mittwoch
24° / 12°
Weerbericht
open lifts
10
open lifts
open slopes
2
open slopes
Time
Lifts & slopes in detail
Vandaag
29° / 11°
morgen
24° / 13°
Mittwoch
24° / 12°
Weerbericht
open lifts
5
open lifts
open slopes
2
open slopes
Time
08.45
16.30
Lifts & slopes in detail
Vandaag
29° / 11°
morgen
24° / 13°
Mittwoch
24° / 12°
Weerbericht
open lifts
6
open lifts
open slopes
0
open slopes
Time
08.30
16.30
Lifts & slopes in detail